Overslaan en naar de inhoud gaan

Pannenkoeken en pizza’s bij Elke en Jasper

door Jozef Croughs
datum26/06/2024
geenreactie

Zomerbar Maison-Folie vult tijdens de zomermaanden de leegte op die door de sluiting van Taverne Het Speelhof op het Stedelijk domein ontstaan was. Maison-Folie is de naam van het gloednieuwe horeca-etablissement dat Jasper Hansen en zijn vriendin Elke Motmans in het leven roepen.

Ze kiezen voor Het Speelhof in Sint-Truiden, de populaire locatie voor succesvolle zomerse creaties. Met Truienaar Jasper Hansen en zijn vriendin Elke Motmans, de creatieve geesten achter de populaire pop up bar Bar Vue aan het doorkijkkerkje van Borgloon zit de uitbating als gebeiteld.

“Maison Folie biedt een unieke plek waar gezelligheid en natuur samenkomen", zegt Jasper. "Onze zomerbar ligt in een rustiek kader aan het Speelhof, naast de mooiste speeltuin van Sint-Truiden en een schattige kinderboerderij.

 

Deze setting biedt een idyllisch uitzicht en een serene omgeving. Dit maakt het een perfecte plek voor jong en oud om te ontspannen en plezier te hebben.”

Intussen lopen de renovatiewerken aan het Speelhof gewoon door. Er staat ook een grote tent waar evenementen en privéfeesten kunnen plaatsvinden. Op 29 juni gaat de bar voor het eerste open. Voorlopig tot midden september. "En daarna zullen we wel zien", lacht Jasper.

https://www.made-in.be/limburg/pannenkoeken-en-pizzas-bij-elke-en-jasper/

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.