Overslaan en naar de inhoud gaan

Strauven strijkt neer in Sint-Truiden

door Jozef Croughs
datum09/05/2023
geenreactie

Amper enkele dagen na de bekendmaking van de overname heeft Olivier Strauven de vlag van Wara geplant bij Elektro Neven in Sint-Truiden. “De winkel wordt volledig gemoderniseerd en het assortiment wordt gevoelig uitgebreid met andere en grotere merken in wit- en bruingoed”, stelt Strauven, die overigens heel blij is dat het personeel van Neven aan boord blijft.

Met Electro Neven in Sint-Truiden krijgen wij nu ook een stevige uitvalbasis in Zuid-Limburg”, steekt de zaakvoerder van Wara van wal. “Het is op termijn de bedoeling om eenzelfde concept te creëren als in Noord-Limburg, waar we in 2016 Electro Corner overnamen en de samenwerking met de hoofdvestiging in Genk hebben opgestart.

De filialen genieten mee van de synergievoordelen, zoals het centrale magazijn, een grote stock, eigen logistiek of centraal marketingapparaat. En uiteraard kunnen we door de extra verkooppunten het inkoopvolume verhogen, wat een grote rol speelt om concurrentieel te zijn in de elektrowereld.”

Wara wil immers wedijveren met de grote ketens. “In die strijd kiezen wij resoluut voor klantenservice als troef”, stelt Strauven. “Elektro Neven was altijd een toonbeeld op dat vlak, vandaar dat de match met Wara perfect is. Wij zij ook zeer blij dat wij de servicegerichte werknemers van Neven, zowel de verkopers als de techniekers, aan boord kunnen houden. Het zijn zij die verschil moeten maken met de ketens en het internet.”

Olivier Strauven kondigt nog enkele ingrijpende veranderingen aan in de Truiense vestiging. “De winkel wordt gemoderniseerd, zeg maar opgewaardeerd volgens de lijn die we in de andere Wara-vestigingen toepassen. We gaan tevens het assortiment gevoelig uitbreiden met allerhande andere en grotere merken van tv’s, audio, witgoed, enzovoort. Je zult bij Wara Sint-Truiden ongeveer hetzelfde kunnen vinden als in Genk. De voorraad in ons magazijn is alvast aangevuld om de nieuwe klanten perfect te kunnen bedienen”, besluit Olivier

https://www.made-in.be/limburg/strauven-strijkt-neer-in-sint-truiden/

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.