Overslaan en naar de inhoud gaan

Céline Malyster opent haar Walhalla

door Jozef Croughs
datum18/03/2023
geenreactie

In Sint-Truiden is zopas Walhalla Coworking geopend, een kantoorruimte die kan gedeeld worden door ondernemers en freelancers. Initiatiefnemer is de Céline Malyster, gekend van het gelijknamige brandingbureau Walhalla Branding.

Walhalla Coworking is een gedeelde werkomgeving voor ondernemers en freelancers, vlakbij het centrum van Sint-Truiden. Het pand deed oorspronkelijk dienst als een van de eerste benzinestations van de stad. Na een grondige metamorfose is het gebouw intussen helemaal klaar om de eerste ‘residents’ te ontvangen.

“Het idee kwam voort uit de nood aan een eigen kantoor voor Walhalla Branding, nadat ik vorig jaar een eerste werknemer in dienst heb genomen”, steekt Malyster van wal. “Er was bovendien vraag naar flexibele en betaalbare werkruimte bij de freelancers en solopreneurs waar ik al langer mee samenwerk. Vandaar deze nieuwe coworking-space, waar je gefocust kunt werken, van gedachten wisselen én klanten ontvangen.”

Walhalla Coworking biedt diverse formules aan. “Er zijn beurtenkaarten en abonnementen, alles is bespreekbaar”, aldus Malyster. “In de open space, is er ruimte voor acht personen. Iedereen is vrij om er een werkplek uit te kiezen. Flexibiliteit, sociaal contact en netwerking staan hier centraal. Ik geloof sterk in een communitygevoel, waarbij alle aanwezigen elkaar kunnen versterken.” In het nieuwe concept zullen er ook inhouse opleidingen worden gegeven aan de residents.

Naast de open werkplek zijn er drie ‘focus-bureaus’ beschikbaar, net als een vergaderzaal die plaats biedt aan acht personen. Vrijdag vindt de officiële opening van Walhalla Coworking plaats.

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.