Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer Midweekfeesten in Sint-Truiden: “Maar wel een exclusiever concept”

door Jozef Croughs
datum07/07/2022
geenreactie

De exclusieve editie ‘Midweekfeesten 2.0 “Together Now” mét food, afterwork, cocktails, traditie en ambiance op de Groenmarkt breekt alle records. Het is de 221ste editie van de Midweekfeesten. Inspirator en organisator Pascal Vossius wil met deze exclusieve editie de traditie in ere houden.

Het belooft het feest van de zomer 2022 te worden met food, drinks en topartiesten die het beste van zichzelf geven vanop een kunstwerk met stellingen aan de Groenmarkt. De 1400 partytickets en 80 food/partytafels waren in een mum van tijd uitverkocht.

“Met 4 Truiense dj’s en een fantastische Drummer op de affiche was een mooie uitdaging. Vandaag kunnen er nog een paar honderd late beslissers bij. De Groenmarkt biedt gelukkig de ruimte om zoveel bezoekers veilig en comfortabel te laten netwerken & feesten . De eerste editie is was in juni 1995. Zowat de hele  Belgische music scène passeerde de revue samen met een aantal internationale artiesten. In deze eerste editie Midweekfeesten 2.0 richten we ons bewust op een iets oudere generatie. Vandaar ook dat we al starten meteen na het werk,” zegt Vossius. Wat is heeft de tand destijds overleeft, de steun van de Truienaar en de Haspengouwer die graag feest en het feit dat er nog steeds meer dames naar de Midweekfeesten komen.
 

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.