Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste eerbetoon aan Kenric met graffiti kunstwerk

door Jozef Croughs
datum02/04/2019
geenreactie

Drie graffitikunstenaars hebben in een recordtijd een mooie hommage gebracht aan Kenric. Ze deden dat in opdracht van Bert Vanmechelen de bezieler van Fighter Against Cancer een organisatie die zich inzet voor jonge kankerpatiënten.

“Wij hebben als club zo intens meegeleefd met de strijd die de 5-jarige Kenric tegen de zeldzame vorm van kanker gestreden heeft dat dit een hommage en eerbetoon mag zijn voor zijn moed en ook voor de ouders die mee in de organisatie zitten. Hij was een voorbeeld voor ons allemaal. Als eigenaar van het pand was ik dan ook bijzonder blij dat ik spontaan de medewerking kreeg van Ben Onkelinx, Tom Herck en Cesa Graff-Artwork voor de verwezenlijking van het graffiti kunstwerk,” zegt Vanmechelen.

Enkel Cesa wilde kort reageren “Ik ben blij dat ik eens terug te doen voor de mensen en dan zeker voor degelijke initiatieven. Zo laten wij zien dat het niet altijd is om te krijgen en vooral om aan te tonen dat men met graffiti ook iets kunstzinnig kan creëren en het niet altijd is om muren vol te kladderen,” zegt Cesa. Het kunstwerk is te bewonderen op de hoek van de Tiensesteenweg.  

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.