Overslaan en naar de inhoud gaan

Grillen in de schaduw van het kasteel bij “Jardin du Commandeur.”

door Jozef Croughs
datum15/05/2023
geenreactie

De zomerbar “Jardin du Commandeur” op het kasteeldomein van het Kasteel van Ordingen opende zondag weer de deuren. De ideale plaats bij uitstek om tot rust te komen in een wondermooie idyllische omgeving.

Voor deze derde editie werd het terras uitgebreid met 200 zitplaatsen wat het totaal op 550 zitplaatsen brengt. “Naast een frisse cocktail, een gezellige apéro met de collega’s of een uitje met het hele gezin starten wij dit seizoen met een nieuw grill-concept, onze ‘Ofyr Tabl’O grill’s’ waarbij men gezellig tot met z’n achten aan de tafel kan barbecueën en onbeperkt aanschuiven aan de selfservice saladebar”, zegt zaakvoerder Ruben Robeyns. De gasten kunnen reserveren en worden op tafel voorzien van een tafel-grill waar, naast ook vegetarisch, men de lekkere vis- en de vleesgerechten zelf kan bakken.

De zomerbar heeft daarnaast dit jaar voor extra gezelligheid gezorgd met lange tafels en een meer open lay-out met overdekking zodat je gezellig kan zitten in alle weersomstandigheden. Verder volgen de diverse activiteiten elkaar op zoals een zondagsbrunch, muzikale optredens en op vrijdag in samenwerking met St-Germain Spritz en de lokale Ofyr-kok Pascal Windmolders de “Les amis de l’apéro”. Jardin Privé is dan weer voor groepen vanaf 25 personen met mogelijkheid aan om gezellig te komen genieten. Tot slot, het kinderdorp met uitgebreide kinderanimatie, een speelweide en een nieuw kids funhouse.  

Jardin du Commandeur is open van woensdag tot zaterdag van 14 u tot 23 u. Zondag open vanaf 11u. Ook open bij feestdagen! Parkeergelegenheid voor het kasteel, Ordingen-Dorp 50, 3800 Sint-Truiden

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.