Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgbedrijf wil met Vespa rekruteringsevenement personeel aantrekken

door Jozef Croughs
datum02/07/2022
geenreactie

Bij de start van de zomervakantie organiseert Zorgbedrijf Sint-Truiden een rekruteringsevent onder de titel ‘Spring jij achterop?’. Net als in zoveel andere bedrijven en instellingen kampt het Zorgbedrijf Sint-Truiden met personeel tekort.

 “In het algemeen staan er heel wat zorgvacatures open en zijn wij opzoek naar verpleegkundigen, zorgkundigen, poetshulpen, kinderbegeleiders en administratieve krachten”, zegt voorzitter Pascal Monette.

Om geïnteresseerden op een verfrissende en originele en unieke manier kennis te laten maken met het zorgbedrijf organiseerden ze in zomerbar Jardin du Commandeur van het Kasteel van Ordingen een rekruteringsevent ‘Spring jij achterop’. “Het contract kan ter plaatse getekend worden en als extra krijgen toekomstige medewerkers een Vespa rit cadeau. We willen zoveel mogelijk mensen aansporen om bij Zorgbedrijf Sint-Truiden te komen werken. Wij hebben twee woonzorgcentra, een kinderopvang, een thuisdienst en willen de mensen motiveren om zo kort mogelijk bij huis, in een leuke sfeer en met een warm hart en het vereiste diploma voor de zorg te werken. Daarnaast zijn er heel wat mogelijkheden in de functie van huismoeder, de logistieke ondersteuning op de afdeling, een zeer belangrijke taak bij het maaltijdgebeuren om mensen een glaasje water of kop koffie en vooral een luisterend oor aan te bieden,” zegt Rosanna Pascariello, algemeen directeur Zorgbedrijf Sint-Truiden.

 

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.