Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 25 mei: Royaal genieten: Grand opening zomerbar “Jardin du Commandeur

door Jozef Croughs
datum19/05/2022
geenreactie

Wederom royaal nieuws vanuit het Kasteel van Ordingen! De zomerbar “Jardin Du Commandeur” komt terug en opent de deuren op woensdag 25 mei. Na de recente bekroning tot 5-sterren hotel en de recente opening van Bistro Richard staat nu de zomerbar klaar om te openen. Jardin Du Commandeur is een tijdelijke pop-up zomerbar waar je met jong en oud kan genieten van een drankje en hapje met prachtig uitzicht over het kasteel.
 

Activiteiten voor jong & oud

In de schaduw van het Kasteel van Ordingen kan je als bezoeker alles terugvinden wat je nodig hebt om een gezellig dag te beleven. Yannick Bouts, general manager Kasteel van Ordingen: naast een hapje en drankje is er tal van randanimatie voorzien voor jong en oud. Zo is er van woensdag tot zondag een kidscorner met springkasteel en speeltuigen. Daarnaast is er elke zondag kinderanimatie en zijn er diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld met vertrek en aankomst aan het kasteel.

Wil je wat sportiever zijn? Vanaf 15 juni start het fiets-concept “Midweekfietsen” terug! Elke woensdagavond vertrekt er een begeleide fietstocht van het kasteel doorheen het prachtige Haspengouw. Liever cosy genieten? Zaterdag 25 en zondag 26 juni voorziet de zomerbar een openlucht cinema!

Les amis de l’apéro & Jardin Privé

Ontspannen na een drukke werkweek? Elke vrijdag organiseert Jardin Du Commandeur in samenwerking met St-Germain Spritz en de lokale Opfyr-kok Pascal de “Les amis de l’Apéro”. Gratis hapjes en lekkere cocktails. De perfecte start van het weekend.

Genieten van een gezellige uitje onder vrienden of collega’s? Met “Jardin Privé” creëert de zomerbar een afgesloten bar waar je met groepen vanaf 25 personen kan genieten van een barbecue, ontbijt of brunch.

Na 2 succesvolle jaren met het Hasseltse cateringbedrijf Atelier V en Ruben Robeyns stapt Truienaar Jerome Fontaine mee aan boord. “Ik kijk ernaar uit om samen met Ruben de Zomerbar te openen. Wij hopen met Jardin du Commandeur de toeristische trekpleister van Haspengouw te worden tijdens de zomer”.

Wil jij komen genieten van het prachtige decor of de lekkere cocktails? Jardin Du Commandeur opent op woensdag 25 mei om 11u de deuren en blijft open tot 4 september. Open elke woensdag tot zondag. Ook op feestdagen.
 

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.