Overslaan en naar de inhoud gaan

Vlaamse feestdag in Klein stadspark Sint-Truiden kijkt terug op groot succes

door Jozef Croughs
datum12/07/2021
geenreactie

Iedereen was welkom in het stadspark van Sint-Truiden om de Vlaamse feestdag vieren samen met familie en vrienden. Vanaf 11 uur waren er liveoptredens, foodtrucks en gezellige picknickplaatsen. Voor de kinderen is er een Vlaamse kermis, kinderanimatie en nog veel meer! De toegang is gratis, iedereen was welkom.

Verrassend was de opkomst in de voormiddag voor het optreden van Marjan Bosmans Kwartet met licht klassieke muziek. Vanaf het middaguur was het op de koppen lopen voor het kinderprogramma Ahjaa,  Jeron Dewulf (stand-up comedy) en het Partyplan met kinderdisco. Vanaf 15 uur mochten de Truinense artiesten aantreden met Robby Strauven,  Easyline en Freddy Davis. Maar de grote opkomst was voor coverband Domino.

Verder op het stadspark konden de kinderen terecht voor doorlopende kinderanimatie, 
laag touwenparcours, springkastelen, glittertatoos, XL-spelen, kralen en armbanden, grimmeren, ballonnen plooien, Vlaamse volksspelen…

De foodtrucks zorgden voor wijnen, dranken, koffie, taart, hotdogs, suikerspinnen en broodjes met spek. Aan de ijskraam 't koud kunstje was het aanschuiven voor een ijsje. 

 

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.