Overslaan en naar de inhoud gaan

Truiense vrouw (77) bezwijkt na val in beek

door Jozef Croughs
datum09/02/2020
geenreactie

Een 77-jarige vrouw uit Sint-Truiden is donderdagavond om het leven gekomen in de beek achter haar huis. Vermoedelijk is de bejaarde vrouw in het ijskoude water gevallen. Toen de familie alarm sloeg, was het slachtoffer al bezweken.

Rond 22.30 uur werd de interventieploeg van de brandweer van Sint-Truiden opgeroepen voor een redding te water in Velm. Het bleek te gaan om de 77-jarige vrouw die in de Velmerlaan woont. 

De hulpverleners konen het slachtoffer niet meer redden. Toen de vrouw donderdagavond niet thuis was, maakte de familie meteen melding van een onrustwekkende verdwijning. Ze gingen zelf ook op zoek. Later op de avond werd ze gevonden in de beek. Die alarmeerden meteen de hulpdiensten.

“Er zijn geen sporen van geweld door de wetsdokter vastgesteld en alles wijst op een ongelukkig ongeval. Het lichaam werd dan ook meteen vrijgegeven”, zegt korpschef Steve Provost van de politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken. “Vermoedelijk is de vrouw in de Molenbeek gesukkeld die achter haar woning stroomt. Over het tijdstip van overlijden is nog geen zekerheid.”

 

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.