Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Ledboarding voor STVV op Stayen

door Jozef Croughs
datum12/11/2021
geenreactie

De huidige boarding was na 14 jaar de langst operationele boarding in de Jupiler Pro League. Dat de boarding zo lang dienstdeed was de ook de reden dat STVV opnieuw heeft gekozen voor Brightboard als leverancier. STVV investeerde in de nieuwe Ledboarding. De nv Stayen voorzag financieel in de infrastructuur zoals bekabeling en de aansluitingen.

De capaciteit van de nieuwe Ledboarding is uitgebreid naar 220 meter, 40 meter meer dan voorheen. De corners zijn nu dicht wat zorgt voor nog meer beleving. “Uiteraard zijn de mogelijkheden ook enorm uitgebreid om live interventies, realtime buttons, enz. aan te bieden. Wanneer we nu een wedstrijd spelen tijdens daglicht, zullen de boodschappen op de boarding ook extreem duidelijk zichtbaar zijn. Deze boarding biedt namelijk een veel betere resolutie, niet meer te vergelijken met de vorige. Veel minder verbruik, makkelijker in onderhoud, interventie indien nodig is mogelijk via de voorkant van de boarding, het gewicht van de boarding is minder,” zegt Stan Niesen, Commercieel Directeur.  

Voor de veiligheid zijn er 4 poorten voorzien. Met een druk op de rode knop en de boarding gaat neer wat een brede doorgang geeft naar het veld geeft. Ook voor de spelers op het veld voldoet deze boarding aan alle veiligheidsvoorschriften.

“Niet alleen de mogelijkheden van de boarding zijn immens. Ook onze partners hebben veel meer mogelijkheden om hun boodschappen nog meer exposure te geven. Zo verhogen zij hun naambekendheid en versterken zij hun imago bij bestaande en nieuwe klanten. Ook qua backup, onthoudt de boarding zijn boodschappen en kan deze blijvend herhalen,” aldus nog Niesen.

Volgens Roland Duchâtelet is Stayen als voetbaltempel nog steeds toonaangevend in de Belgische voetbalcompetitie. “Deze week hebben we nog een delegatie uit Mons ontvangen die hier inspiratie kwamen opdoen omdat ze zelf ook aan vernieuwing toe zijn. Wij staan als stadion aan de top van functionaliteit in België. De vernieuwde Ledboarding is weer een bijkomend pluspunt,” besluit Duchâtelet.  

Op zondag 21 november zal de nieuwe boarding voor de eerste maal in gebruikt worden genomen tijdens de wedstrijd STVV-Antwerp.

 

Stad / Gemeente

Reageer op dit bericht

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.